Alleen onafhankelijk onderzoek naar ‘de ex van’ kan Centric nog redden…

door Henrie Kamps
3 minuten lezen

Vanaf het eerst artikel dat onze redactie besteedde aan het ‘Sanderink Schandaal’ ontstond meer en meer het beeld dat Gerard Sanderink in de keuze van de vrouwen in zijn leven hoogst ongelukkig is. Veel minder bedreven dan in de keuze van de bedrijven die hij in zijn leven acquireerde om zijn imperium op te bouwen en rijk man te worden. Van de drie vrouwen zijn er twee eigen keuze en de derde, Tubantia redactrice Angelique Kunst, dringt zichzelf aan hem op.

Met de aangekondigde terugkeer van Gerard Sanderink bij Centric, waarvan ik al begin augustus op de hoogte was, is het nog maar de vraag of de teloorgang van zijn troetelkind nog een halt kan worden toegeroepen.

Toch begrijp ik als oud-ondernemer en straatvechter zijn keuze wel en hoewel kranten (Tubantia natuurlijk weer voorop) suggereren dat twee vrienden van hem zijn weggestuurd uit ‘de board’ denk ik oprecht dat dit in zeer goed overleg is besloten.

Ik zou hetzelfde gedaan hebben; vrienden of vertrouwelingen uit de vuurlinie halen en zelf het stuur in handen nemen. Een kapitein is alleen maar kapitein als hij als laatste het zinkende schip verlaat. En ik vertel u; ik verwacht niet dat het Centric-schip gaat zinken. Het heeft wel forse averij opgelopen; daar dat hoort bij zaken doen.

Maar dan wordt het nu toch echt tijd dat Centric, Sanderink of wie dan ook een internationaal gelauwerd advocatenkantoor inhuurt om te zorgen dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar ‘de ex van’. In belang van Centric, Strukton en andere direct betrokkenen wordt het tijd dat er een onafhankelijk oordeel komt over wie ter kwader trouw de bedrijven van Sanderink beschadigde.

Één ding staat voor mij, na al ons onderzoek in deze kwestie, vast: het is zeker niet Gerard Sanderink die bewust zijn bedrijven wilde schaden. Maar een kat in het nauw…..

Sanderink is slechts slachtoffer van een verkeerde partnerkeuze!

[advertentie]

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet