D66 steekt kop in het zand

door Henrie Kamps
3 minuten lezen

Vandaag is het Tweede Kamer voorzitter Vera Bergkamp (D66) die de kennelijke Nieuwe Bestuurscultuur namens D66 inhoud wil geven door haar voorgangster, Kadhija Arib (PvdA) te laten vervolgen voor grensoverschrijdend gedrag in het verleden. Gisteren was het Jan Paternotte (D66) die betere regels eist in de omgang in de Tweede Kamer, met als doel FvD en anderen buiten te sluiten. Vorige week was het Sigrid Kaag die wegliep tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen; een toneelstukje. Naar de buitenwereld wil D66 doen voorkomen alsof het dé partij is die er voor zorgt dat alles ordentelijk gaat verlopen in de politiek, in ons land. Geveinsde fatsoenrakkers!

Dan is het toch des te vreemder dat de bovengenoemden nooit hebben gereageerd op niet-anonieme meldingen over het grensoverschrijdende gedrag van D66 coryfee Alexander Pechtold. Niemand!

De volledige Tweede Kamer fractie is dit voorjaar geïnformeerd over de gedragingen van Alexander Pechtold in zijn hoedanigheid als directeur bij het CBR. Allen, ook Vera Bergkamp én Sigrid Kaag, zijn schriftelijk geïnformeerd over de geuite doodsbedreigingen het ambtsmisbruik van Pechtold.

D66 is een partij van (valse) beeldvorming en manipulatie naar het voorbeeld van hun coryfee Alexander Pechtold.

De achtergebleven mensen in Afghanistan, de slachtoffers in het Kindertoeslag Schandaal, gedupeerden in Groningen, voormalig kamervoorzitster Arib en ik weten al wat de rest van Nederland nog moet ervaren: D66 brengt ons land naar de afgrond. Niets is wat het lijkt!

D66-ers in de banencarrousel zoals oud-NPO baas Shula Rijxman, Alexander Pechtold kunnen er met gerust hart een zooi van maken. Dan kijken D66-ers in Den Haag welwillend de andere kant op of regelen een nieuwe job.

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet