Geen actieve herinnering aan of niet kunnen reconstrueren of …?

door Henrie Kamps
4 minuten lezen

Ik maak mij op een bepaalde manier niet meer druk over die onzinnige politie-inval van jongstleden vrijdag. Ik heb werkelijk niets te verbergen en niets misdaan. Natuurlijk raakt het mij dat juist ik als een crimineel wordt behandeld, terwijl Alexander Pechtold de kwade genius is. Maar het is algemeen bekend dat onze politie en Justitie al lang niet meer is wat het ooit was. Ook daar zijn veel ‘hoofden’ gecorrumpeerd…. de weg kwijt. Die zijn de 200 aangiftes die in 2018 tegen Pechtold zijn ingediend al lang vergeten. Dat is het voordeel als je ex-‘Den Haag’ bent.

Ik zoek voortdurend naar mogelijkheden om de oneerlijke handelspraktijken van het CBR een halt toe te roepen. Ik strijd al bijna een jaar tegen die overheidsinstantie, nadat ik in hun systemen zaken ontdekte die volstrekt niet deugen.

Niet omdat ik die gehackt had. Nee joh ben je mal. Omdat ik parttime rijles gaf kon ik in het systeem bij CBR inloggen en examens reserveren. Op zich allemaal hartstikke legaal.

Maar omdat ik uit ‘een andere wereld kom’, ik was eigenaar van een bedrijf dat ICT platformtechnologie ontwikkelde, én de corrupte ex-politicus Alexander Pechtold nu eenmaal niet op zijn woord geloof als directeur van het CBR heb ik via die login gewoon wat zaken met elkaar vergeleken en bleek vrijwel direct dat het CBR de boel belazerd. Gedeeltelijk door domme bugs, maar ook veel ernstigere ‘gebreken’. En… desgevraagd bevestigde de collega van Pechtold mijn gelijk. Absurd!

Die Pechtold heb ik sindsdien wel leren kennen; die is exact zoals zijn ex-en hem beschrijven ‘ziekelijk’ manipulatief, vals en super onbetrouwbaar… Zelfs als het om kinderen gaat die uit zijn zaad zijn voortgekomen kent die geen schaamte.

Ik hoop dat die (hulp)officier van Justitie, K.H.M. Heukshorst de ballen (in welke vorm dan ook) heeft om ook eens een invalletje te laten doen bij het CBR in Rijswijk. Ik kan hem (of haar) wel vertellen waar ze moeten zoeken. Maar ik ben bang dat zo’n actie een maatje te groot is voor dat soort types bij de politie of het OM. Burgertje pesten is veel makkelijker…

Ik denk dat Alexander Pechtold, als het ooit al zo ver zou komen, op iedere vraag van Heukshorst (of wie dan ook) zal antwoorden: ‘daar heb ik geen actieve herinnering aan, dat kan ik even niet reconstrueren, dat is door een ander uitgevoerd… en ik ben alleen op hoofdlijnen bezig…’ Zullen we wedden?

Ondertussen worden jongeren voor tientallen of honderden miljoenen gedupeerd……

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet