Gerard Sanderink houd (terecht) poot stijf…

door Henrie Kamps
3 minuten lezen

Tot vanmiddag had de Twentse succesondernemer Gerard Sanderink van het Openbaar Ministerie gekregen om als enig bestuurder weer af te treden, nadat hij vorige week plotsklaps opnieuw als bestuursvoorzitter was aangetreden. Het OM gaat nu de OndernemersKamer (OK) vragen om in te grijpen en Sanderink te dwingen om af te treden.

Het is geen geheim dat ik Gerard Sanderink groot gelijk geef, maar misschien komt dat ook wel omdat ik veel meer uren onderzoek heb besteedt aan ‘dossier Sanderink’ dan menig ander. Gerard is vooral slachtoffer van een vuil spel tussen twee vrouwen.

Ja, ik geef het toe ik ben misschien bevooroordeeld, maar niet omdat Gerard Sanderink mij heeft gevraagd om positief over hem te schrijven. Geenszins!

Gerard Sanderink heeft, zo zie ik dat, het recht om zijn schouders onder Centric te zetten nu dat bedrijf lijdt onder zijn privé-sores. En ja, ik heb al eerder geschreven op dit blog; Gerard’s makke is dat zijn keuzes voor vrouwen, althans zijn ex en zijn huidige, beduidend minder gelukkig zijn geweest dan zijn keuzes in het kopen van bedrijven. Maar hij heeft zeker ook recht op zijn eigen keuze en Rian is, zo heb ik gehoord, een steun en toeverlaat voor hem. Dus!

Over zijn ex valt van alles te zeggen; maar één ding is zeker. Zij heeft zeker een duit in het zakje gedaan en zelfs via de FIOD geprobeerd Sanderink, en zijn bedrijven, kapot te maken door meerdere keren ’te praten’ met de FIOD.

Maar het is nu wat het is en gedane zaken nemen geen keer. Nu grote klanten toch afscheid hebben genomen van Centric zal Gerard Sanderink zijn verlies moeten nemen en is hij waarschijnlijk de enige die het tij nog kan keren.

Als de OndernemersKamer Sanderink wel pootje licht kan Sanderink ongetwijfeld in hoger beroep.

Hoe dan ook…. de redding van Centric is in Gerard Sanderink’s handen. Laat hem dat recht behouden!

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet