NIEUW DOSSIER: ‘CENTRIC’

door redactie
3 minuten lezen

Met de zeer waarschijnlijke terugkeer van Gerard Sanderink als ceo van Centric en door onze research in het voormalige ‘dossier Sanderink’ heeft de redactie besloten om vanaf 1 september een nieuw dossier te openen: ‘dossier Centric’.

De hunker naar de Sanderink miljoenen door de vrouwen in zijn leven én de rol die Gerard Sanderink daar bewust in speelt hebben enorme impact op het personeel van zijn bedrijven, waarbij vooral Centric het zwaar te verduren krijgt.

Gedurende de afgelopen maanden ontvingen wij regelmatig reacties van (voormalige) Centric-medewerkers en mede naar aanleiding daarvan is besloten om ‘Dossier Centric’ te openen.

Het ‘dossier Centric’ moet de duizenden medewerkers van het bedrijf de gelegenheid bieden om een tegengeluid te laten horen over wat de strijd tussen beide Sanderink-vrouwen betekent voor de duizenden gezinnen achter de gezinnen van Centric-medewerkers.

Het ‘dossier Sanderink’, dat inmiddels gesloten is en daarom verwijderd van ‘onrecht.nl’, heeft veel informatie opgeleverd over hoe de Sanderink-vrouwen te werk gaan in hun onderlinge wraakzuchtige ‘spel’. Maar ook welke rol Gerard Sanderink bewust inneemt in dat ‘spel’. We gaan niet in op al die ontdekkingen, omdat deze informatie in de toekomst ingezet wordt bij een verfilming of documentaire reeks over het leven van Gerard Sanderink. De bevindingen over hoe de Sanderink-vrouwen via bewijsbeslagen en enorme dwangsommen vrijwel iedereen het zwijgen opleggen en angst inboezemen met als belangrijkste doel: zelfverrijking zullen ooit Nederland schokken. Onderzoeksjournalist Henrie Kamps heeft die ‘moderne chantage’ onderzocht en meldde eerder in ‘dossier Sanderink’ dat die werkwijze ‘geraffineerd’ is. Het leidde in zijn geval tot een verbeurde dwangsom van 1 miljoen euro.

‘Dossier Centric’ is echt bedoeld om de(ex)medewerkers van het bedrijf de mogelijkheid te bieden om zich, desnoods anoniem, uit te spreken over de schade die nog dagelijks oploopt door de beeldvorming die door toedoen van de Sanderink-vrouwen is ontstaan en voortwoekert.

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet