Uitspraak Rechtbank Overijssel bewijst: Brigitte van Egten heeft geen goede naam!

door redactie
3 minuten lezen

De Rechtspraak in ons land lijkt steeds verder af te dwalen van de werkelijkheid en daar maken op geldbeluste mensen zoals Brigitte van Egten kennelijk handig gebruik.

Recent zou journalist Henrie Kamps een dwangsom van één miljoen euro verschuldigd zijn omdat publicaties op verschillende blogs ‘de goede naam’ van de ex van Gerard Sanderink zouden hebben aangetast. Van Egten heeft zijn bankrekeningen al leeggehaald en verkoopt nu zijn roerende zaken waaronder twee auto’s.

Maar Kamps laat zich als journalist zijn recht op Persvrijheid niet ontnemen en weet van geen wijken. Hij gaat verder met het feitenonderzoek naar de ‘wraakzuchtige golddigger’!

Uit tal van krantenartikelen maakt onze redactie op dat Brigitte van Egten helemaal geen goede naam of reputatie heeft. Uit onderstaande uitspraak van ‘de Rechtspraak’ ontstaat een heel ander beeld van de ex van Gerard Sanderink. Ten tijde van haar vriendschap met Gerard Sanderink waren de handelingen van de vrouw, die zich in Dagblad Tubantia en anderen media opwerpt als slachtoffer, volgens de rechter verwijtbaar. Je kunt het ook ‘zelfverrijking of frauduleus’ noemen. Toch?

klik op artikel om de uitspraak te lezen op www.rechtspraak.nl

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet