Waarom zou Sanderink luisteren?

door Henrie Kamps
3 minuten lezen

Het Financieel Dagblad besteedde er gisteren zelfs een ‘Commentaar’ aan: Gerard Sanderink moet de eis van het Openbaar Ministerie beschouwen als ‘handreiking’. Dat soort commentaren kan toch ook alleen maar in ons Nederland anno 2022?

Waarom zou Sanderink dat doen? Natuurlijk is de kritiek op Gerard Sanderink niet mals, maar gelijk heeft hij als het probeert dat allemaal van zich af te laten glijden.

Kijk nu eens naar die voormalig Libelle verslaggeefster Angelique Kunst. Die heeft alleen maar commentaar op Gerard Sanderink; niets objectiefs is nog waarneembaar. Geen moment besteedt ze aan de kwalijke rol van haar mediavriendin Brigitte van Egten. Ze maakte een tour in het Hilversumse, schreef een boek en flanste een Podcast in elkaar.

Mijn commentaar? Sanderink kiest gewoon ‘verkeerde’ vrouwen!

Natuurlijk mag journalistiek Nederland best kritisch zijn over de ontwikkelingen binnen Centric, Strukton en andere mooie bedrijven.

Maar ik vraag mij oprecht af of journalisten, zoals bij Dagblad Tubantia, nu echt objectieve journalistiek bedrijven of vooral bezig zijn om een persoonlijke mening te geven.

Ik vind het prima hoor, maar ik denk dat dezelfde kritische media dan met dezelfde blik eens moeten kijken naar politieke benoemingen binnen de eigen gelederen; de mislukte NPO bazin was een D66-er én Dagblad Tubantia krijgt een nieuwe hoofdredacteur: een D66-strateeg. De speechschrijver van Alexander Pechtold die in de rijschoolwereld al openlijk beschuldigd wordt van een miljoenenzwendel [honderden miljoenen, red].

Waarom zou Sanderink luisteren? De media, het Openbaar Ministerie en een flink deel van onze overheid heeft geen objectieve waarneming meer. Lappen zelf al het betamelijke aan hun laars, fiets of vliegtuig!

Lekker doen Gerard! Schouders eronder en lak aan het klootjesvolk in traditionele media zoals Tubantia en RTV Oost!

Succes!!

Zet ons op je mobiel !

Klik hier
×
Zet notificaties aan OK Nee liever niet